Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri, 8 Nisan Ulusal Fizyoterapistler Günü kapsamında düzenlenen törenle beyaz önlüklerini giyerek mesleğe ilk adımlarını attı.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri için Önlük Giyme Töreni, 8 Nisan Ulusal Fizyoterapistler Günü kapsamında gerçekleştirildi.
Nazım Hikmet Konferans Salonu’nda düzenlenen törene; Genel Sekreter Faruk Küçük, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Eseceli, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Güldem Kilciler, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatma Nur Yılmaz, akademik ve idari personel, öğrenciler ve aileler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Gülhan Yılmaz Gökmen yaptı.
Törende konuşan Dekan Prof. Dr. Hüseyin Eseceli, öğrencilerle bu anlamlı günde bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek fizyoterapistlik mesleğinin sağlık alanındaki önemine vurgu yaptı ve öğrencilere başarılar diledi.
Program kapsamında akademik yöneticiler ve öğretim üyeleri tarafından öğrencilere beyaz önlükleri giydirildi. Mesleğe ilk adımı simgeleyen anlar, öğrenciler ve aileler için gurur ve heyecan dolu görüntülere sahne oldu. Tören, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.









