Balıkesirspor, Çankaya FK  karşısında çok önemli bir galibiyet elde ederek nefes aldı. Aslında iç sahada yaklaşık 1 yıl sonra gelen galibiyet geç gelen bir galibiyetti.

Neden mi?

Çünkü Nedim Ömer başkanlığındaki yönetim transferin son gününde kanayan yara olan transfer yasağını Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın destekleri ile kaldırarak önemli bir başarıya imza attı. Bu moralle bu sezon iç saha başarısının daha önce gelmesi gerekirdi ama olmadı.

Kırmızı beyazlı yönetim transferin son gününde 16 oyuncuyu kadrosuna kattı. Bu transferlerde yönetim akıllı davranarak transfer edilen oyunculara bonservis bedeli ödemedi yani borçlanmadı. Şimdi devre arasına kadar sabır gerek. Devre arası her şey çok güzel olacak. Sadece inanmak gerek. Yöneticilere, futbolculara, teknik heyete inanmalıyız inanırsak başarı gelir.

Nedim Ömer Başkanlığındaki tüm yöneticileri alkışlamak gerek. Onların son dönemde yapılamayanı yapmaları kırmızı beyazlı takımın önünü açtı. Onların çabası Balıkesirspor’’un üzerindeki ölü toprağını kaldırdı. Bugün Çankaya galibiyetinin sevincini yaşıyor, devre arasında yapılacak transferleri konuşuyorsak bu mevcut yönetimin büyük başarısıdır.

Ama biri var ki alkışı daha fazla hak ediyor.  Takımın başarısı için, yönetimin başarısı için, taraftarın mutluluğu için gecesini gündüzüne katıyor. Hele ki yaşanan mağlubiyetlerde herkes gibi o da kahroluyor. Bu kişi, kırmızı beyazlı renklere yönetimdeki arkadaşları gibi gönül vermiş, gençliği kırmızı beyazlı tribünlerde geçen, o sevdayı çok iyi yaşayan, bilen, Balıkesirspor ile yatıp kalkan, kırmızı beyazlı takım ile ilgili her yere yeten, camianın olmazsa olmazı adam gibi adam İsmet Deniz.

Kulübede genel kaptan olarak Balkes’in başarısı için ter döküyor, kırmızı beyazlı takıma yapılan haksızlığa isyan ediyor, ceza alıyor. Tribüne çıkıyor fanatik taraftar oluyor. Başarısızlıkta tepkisini sesli olarak dile getiriyor. Taraftarına yönetim adına sahip çıkıyor. Üzüntüyü kendi içerisinde yaşarken, sevincini ise tüm camia ile paylaşıyor. A takımdan genç takıma koşuyor gençlerle galibiyet sevincini paylaşıyor. Kulübün sorunlarını çözüme kavuşturmak için Başkan ve yönetici arkadaşları ile birlikte gece gündüz çaba harcıyor. Balıkesirspor O’nun her şeyi. “Karanlıktan aydınlığa” sloganı ile çıkılan yolda ışık oluyor, iyi ki varsın İsmet Deniz.