AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, DEM Parti ile işbirliği yaptığını iddia eden CHP’yi yerden yere vurdu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın ve CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı’yı DEM Parti üzerinden eleştirdi. CHP listelerinde DEM Partililerin olduğunu iddia eden Ok, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP’nin listelerinden ilk önce İstanbul ile başlayıp eski adı HDP olan DEM Partisi’nin adaylarını Balıkesir’de de gösterdiler. Balıkesirli CHP’liler, HDP’nin Aydın’da ikinci sırada milletvekili adayı olan Birsen Temir Saraç ile aynı masada oturup baş tacı yaptılar.  Uzlaşının sadece İstanbul ile kalmayıp Balıkesir’e geldiğini görüyoruz, fotoğraflar da bunun kanıtı” dedi.

 

“10 NUMARALI ŞEHRE

10 NUMARA DEMLİ ADAY”

Açıklamalarının devamında Ahmet Akın’a eleştiren AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok; “10 numaralı şehre 10 numara Demli CHP’nin Ahmet Akın’ın sağ kolu olan Birsen Temir, daha önce CHP’nin lansmanında göründü. Maalesef Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ni DEM’lilere esir etmişlerdi. Yarın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olduğun zaman ekibinin başında olan DEM milletvekili adayı olan Birsen hanımı ekibinin başında tutmaya devam edecek misin?

Edremit Belediyesi çalışanlarının maaşını ödeyemezken Birsen hanımın eşine 4 milyon aktardı.”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı’yı da eleştiren AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok; “Serkan Sarı’ya, CHP’nin DEM’li adayları listelerinizde gösteriyorsunuz dediğimiz zaman sinirlenip etrafınıza ateş püskürdünüz.  Sayın Serkan Sarı, bir makam uğruna fırıldak gibi DEM’in etrafında dönmeye değer mi?

Önünüze gelene salya atacağınıza, biz sizlerden Balıkesir adına açıklama bekliyoruz” dedi.

 

HABER: BUSE ASLAN