BALIKESİR İTFAİYESİ ISAF 2026’YA DAMGA VURDU  

featured

Balıkesir İtfaiyesi, ISAF 2026 Fuarı’nda arama kurtarma çalışmalarını tanıttı. K9 ekibinin köpeği Ateş ziyaretçilerin ilgi odağı olurken, İtfaiye Daire Başkanı Nazım Ergelen de itfaiyeciliğin geleceğinin ele alındığı panelde konuştu.

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, İstanbul’da düzenlenen ISAF 2026 Fuarı’na katılarak arama kurtarma çalışmalarını tanıttı. Akredite arama kurtarma köpeği Ateş, ziyaretçilerin ilgi odağı olurken İtfaiye Daire Başkanı Nazım Ergelen de itfaiyeciliğin geleceğinin ele alındığı panelde konuşmacı olarak yer aldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, 7-10 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ISAF 2026 – 30. Uluslararası Güvenlik, Akıllı Binalar, Yangın ve İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı’na katıldı.

Fuar kapsamında stant açan Balıkesir İtfaiyesi K9 Arama Kurtarma Ekibi, yürüttüğü çalışmalar ve arama kurtarma faaliyetleri hakkında ziyaretçilere bilgi verdi. Ekibin akredite arama kurtarma köpeği Ateş ise fuarı ziyaret edenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İTFAİYECİLİĞİN GELECEĞİ ELE ALINDI

Fuar programında düzenlenen “Geçmişten Günümüze İtfaiyecilik ve Gelecek Öngörüsü” başlıklı panelde konuşmacı olarak yer alan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Nazım Ergelen, itfaiyecilik alanındaki gelişmelerin ve geleceğe yönelik yaklaşımların ele alındığı programa katkı sundu.

Fuar süresince yangın güvenliği, arama kurtarma teknolojileri ve itfaiyecilik alanındaki yenilikleri inceleme fırsatı bulan Balıkesir İtfaiyesi, bilgi ve tecrübesini geliştirmeye yönelik çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

 

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.