1. Haberler
  2. Video Haber
  3. Bingöl’de tipi, açılan köy yollarını yeniden ulaşıma kapattı

Bingöl’de tipi, açılan köy yollarını yeniden ulaşıma kapattı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
https://www.youtube.com/watch?v=https://youtu.be/hjbI61G5FK8
YouTube

Bingöl’de iki gündür etkisini sürdüren kar yağışı ve yoğun tipi hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Etkili olan kar yağışı nedeniyle İl Özel İdaresi hizmet ağı içinde bulunan birçok köy yolu dün ulaşıma açılırken, etkili olan tipi nedeni ile 281 köy yolu yeniden ulaşıma kapattı. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri merkeze bağlı 76, Adaklı 32, Genç 59, Karlıova 38, Kiğı 25, Solhan 23, Yayladere 20 ve Yedisu ilçesindeki 8 köy yolunu ulaşıma açmak için yoğun bir mesai harcıyor.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Enes Üçgül, “Vatandaşlarımızın kar esaretinde kalmaması için en ücra köyümüze kadar karla mücadele çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Kazasız belasız inşallah. Bizler cefasını çekmeye razıyız” diyerek çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Bingöl’de tipi, açılan köy yollarını yeniden ulaşıma kapattı
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!