Burhaniye Belediye Başkanı ve CHP Burhaniye Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Deveciler, Türkiye’nin en uzun sahil şeridine sahip kentlerden biri olan Burhaniye için gece gündüz dinlemeden şehrin yaşam alanlarını güzelleştirmeye devam ediyor.

Burhaniye Belediye Başkanı ve CHP Burhaniye Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Deveciler, Burhaniye’nin değişimi ve gelişimi için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Şehrin yaşam alanlarını daha güzel hale getiren Başkan Deveciler, Türkiye’nin en uzun sahil şeridine sahip olan Burhaniye için yaptıkları sahil düzenlemeleriyle Burhaniye’yi körfezin gözbebeği haline getirdi. 7 adet mavi bayraklı plajı Burhaniye’ye kazandıran Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler; “Ülkemizin en uzun sahil şeridine sahip kentlerinden biri olan Burhaniye’nin değişimi ve gelişimi için alt yapı ve üst yapı çalışmaları önceliğimiz oldu. Çünkü biz biliyoruz ki, çağdaş bir kentin gelişimi parkları, bahçeleri, yürüyüş yolları, piknik alanları, kafeleri, plajları ve sosyal yaşam alanları ile mümkündür.
Burhaniye’yi kişi başına en fazla yeşil alan düşen kentlerden biri yaptık. Doğal güzelliklerine sahip çıktığımız şehrimizdeki sahil düzenlemeleriyle 7 adet mavi bayraklı plajımızı ilçemize kazandırarak Burhaniye’yi körfezin gözbebeği haline getirdik” dedi.

 

“MAVİ VE YEŞİLİ BİRLEŞTİRDİK”

Burhaniye Belediye Başkanı olduğu günden beri vizyon projelerinden olan Demokrasi ve Özgürlük parkını Burhaniyeli vatandaşlara kazandırdığını söyleyen Başkan Deveciler; “Pelitköy Bağlarburnu ve Gadana, İskele ve Öğretmenler Mahallesi sahil şeridinin yürüyüş yolları ve piknik alanları ile birlikte düzenlemesini yaparak mavi ile yeşili birleştirdik. Vizyon projelerimizden olan Demokrasi ve Özgürlük Parklarımızı şehrimize kazandırmanın yanı sıra, 200.000 metrekare yeşil alan yaratarak çocuk parkı ve spor alanlarını hizmete sunduk” şeklinde konuştu.


“ÖREN’İ TURSİTLER İÇİN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRDİK”

Burhaniye Belediye Başkanı ve CHP Burhaniye Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Deveciler, Ören’i turistler için cazibe merkezi haline getirdiğini de açıklamalarının devamında şu şekilde tamamladı; “Antik kentimiz Ören’i ışıklı yollarla renklendirdik. Yeniden düzenlemesini yaptığımız iş yerleri ile Ören çarşıyı yerli ve yabancı turistler için cazibe merkezi haline getirdik. İlçemize kattığımız yeşil alanlarımızla piknik ve mesire alanlarımızı yeniden düzenledik. Ayaklı Mesire Alanı ve Ören Piknik Alanı’nda doğa ve deniz ile iç içe sosyal alanlar inşa ettik. Bu sayede şehrimize gelen yerli ve yabancı turistler, rahatlıkla doğayla buluşup, dinlenebilecekleri mekanlara sahip oldu.
İskele Mahallesi Meydan Projesi kapsamında, 22 dükkan ve 23 adet iş yerinden oluşan gece pazarını, çağdaş bir estetik anlayışıyla yeniden yaparak sahiplerine teslim ettik.
Bağlarburnu’nda gerçekleştirdiğimiz projeyle sahil düzenlemesine özel bir atmosfer katan 9 adet işyerini hayata geçirdik.”

 

HABER: BUSE ASLAN