1. Haberler
  2. Spor
  3. VOLEYBOLDA İL İKİNCİSİ OLAN ÇANAKÇI ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

VOLEYBOLDA İL İKİNCİSİ OLAN ÇANAKÇI ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, Küçük Erkekler Voleybolda Manisa ikincisi olan Çanakçı Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenlerini ağırlayarak ödüllendirdi.

featured

Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, Küçük Erkekler Voleybolda Manisa ikincisi olan Çanakçı Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenlerini ağırlayarak ödüllendirdi.
Geçtiğimiz günlerde Manisa’da yapılan okullar arası küçük erkekler voleybol müsabakalarında il ikincisi olan ve önümüzeki hafta İzmir’de yapılacak olan turnuvada Manisa’yı temsil edecek olan Sarıgöl Çanakçı Ortaokulu küçükler voleybol takımı oyuncuları ve öğretmenlerini ağırlayan Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak öğrencilere çeşitli hediyeler vererek başarılarının devam etmesini diledi.
Öğrencileri ağırlayan Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, ‘Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi göstermiş oldukları bu başarıdan dolayı gönülden kutlarım. Ayrıca önümüzdeki hafta İzmir’de yapılacak olan turnuvada Manisa’yı temsil edecekler. Buradaki maçlarda da başarılar dilerim.’ dedi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.