1. Haberler
  2. Spor
  3. ÜMİT MİLLİ TAKIM, İSKOÇYA MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

ÜMİT MİLLİ TAKIM, İSKOÇYA MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Ümit Milli Takımı, pazartesi günü İstanbul’da İskoçya ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

featured
0
Paylaş

Ümit Milli Takımı, pazartesi günü İstanbul’da İskoçya ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.
TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde Teknik Direktör Levent Sürme yönetiminde yapılan antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Ana bölümde ise taktik çalışması gerçekleştirildi.
Ümit Milli Takım’ın İskoçya ile oynayacağı karşılaşma, 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Eleme Grubu maçlarına hazırlık niteliği taşıyacak. Ay-yıldızlılar, eleme grubu maçlarına eylül ayındaki İrlanda Cumhuriyeti ve San Marino maçları ile devam edecek.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!