1. Haberler
  2. Spor
  3. TRABZONSPOR, KAYSERİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

TRABZONSPOR, KAYSERİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

haftasında deplasmanda karşılaşacağı Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı. Yeni transfer Danylo Sikan da ilk kez takımla birlikte çalıştı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı. Ardından futbolcular, topa sahip olma ve taktiksel oyun üzerine çalıştı. Antrenman, kuvvet çalışmasıyla sona erdi. İlk kez takım arkadaşlarıyla bir araya gelen Ukraynalı forvet Danylo Sikan, antrenmanda hırslı ve istekli görüntüsüyle dikkat çekti.
Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı çift antrenmanla devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
TRABZONSPOR, KAYSERİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
+ - 0

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!