1. Haberler
  2. Spor
  3. KAYSERİSPOR HATAYSPOR MAÇINI HALİL UMUT MELER YÖNETECEK

KAYSERİSPOR HATAYSPOR MAÇINI HALİL UMUT MELER YÖNETECEK

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, ligin 29.

featured

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, ligin 29. haftasında oynanacak Kayserispor-Atakaş Hatayspor maçında Halil Umut Meler’i orta hakem olarak görevlendirdi.
Kayserispor ile Atakaş Hatayspor arasında oynanacak Süper Lig 29. hafta maçında hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Merkez Hakem Kurulu, Pazar günü oynanacak müsabakada İzmir Bölgesi FIFA hakemini görevlendirdi. Bu zorlu maçta Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak, maçın 4. hakemi ise Alper Akarsu oldu. Halil Umut Meler, bu sezon Kayserispor’un Galatasaray ve Başakşehir ile golsüz berabere kaldığı maçlarda görev yaptı. Meler, bu sezon Kayserispor’un üçüncü maçında düdük çalacak.
10 Mart Pazar günü oynanacak olan Kayserispor – Atakaş Hatayspor maçı saat 13.30’da başlayacak.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.