2024-2025 futbol sezonunda Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, takımını güçlendirmeye devam ediyor. Transfer çalışmalarını sürdüren kulüp, iç transferde iki önemli oyuncularıyla yeniden anlaşmaya vardı.

Kulüp, iç transfer görüşmeleri sonucunda orta saha oyuncusu Yusuf Gökbak ve kanat oyuncusu Ahmet Tekin ile yeniden anlaşma sağladı. İmza töreni, kulüp yönetiminin katılımıyla gerçekleştirildi. Törene Kulüp Başkanı Burç Özoğuz ve Futbol Şube Sorumlusu Serdar İşgüzar katıldı. Başkan Özoğuz, törende yaptığı konuşmada, iç transferde yapılan anlaşmaların kulüp için büyük bir kazanç olduğunu ve her iki oyuncunun da takımın başarısına önemli katkılarda bulunacağını belirtti.

 

Yusuf Gökbak ve Ahmet Tekin, yeniden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile anlaşmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler. Gökbak, "Bu takımda olmaktan gurur duyuyorum. Yeni sezonda elimizden gelenin en iyisini yaparak takımımızı başarıya taşımak için çalışacağız." dedi. Tekin ise, "Kulübümüzle yeniden anlaşmak benim için çok önemliydi. Taraftarımızın desteğiyle birlikte başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum." şeklinde konuştu.

 

Kulüp yönetimi, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yapılan bu iç transferlerin, takımın genel performansını olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyor. Kulüp Başkanı Burç Özoğuz, "Takımımızı güçlendirmek için çalışmalarımız devam ediyor. İç transferde önemli oyuncularımızla anlaşmış olmak, hedeflerimize ulaşmamızda büyük bir adım. Taraftarımızın da desteğiyle başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Haber: Buse ASLAN