1. Haberler
  2. Spor
  3. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR ASLAN’A EMANET

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR ASLAN’A EMANET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, 2024-2025 sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek. Büyükşehir Belediyespor teknik direktörlük görevi için UEFA A diplomalı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde görev yapan Prof. Dr. Cem Sinan Aslan ile bir yıllık anlaşma sağladı. 2007 yılında teknik direktörlük görevine başlayan ve bir dönem Balıkesirspor’da da görev yapan Cem Sinan Aslan, sırasıyla Divriğispor, İskar Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü, MAKÜ spor, Balıkesirspor, Isparta Davraz ve Ankara Demirspor takımlarının teknik ekiplerinde görev aldı. Cem Sinan Aslan, Görme Engelliler A Milli Futbol takımı ile Avrupa üçüncülüğünü elde etti.

ÜMİT SONKOL’LA YOLA DEVAM

Öte yandan Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, tecrübeli oyuncusu Ümit Sonkol ile 2024-2025 sezonunda da devam etme kararı aldı. Türkiye Basketbol Ligi 2023-2024 sezonunun 21. Haftasından itibaren takımın başında olan Baş antrenör Timuçin Meriç ile de yeniden anlaşma sağlandı. Ayrıca Büyükşehir Belediyespor, Cengiz Türkmen’i genel menajerlik görevine getirirken, eski oyuncusu Umutcan Özyıldırım’ı da A takım menajeri olarak görevlendirdi.     

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR ASLAN’A EMANET
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!