Gönen’de bu yıl 30’uncusu düzenlenen Sebeplili Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri’nde Başpehlivan Hüseyin Gümüşalan oldu.

Gönen Belediyesi’nin bu yıl 30’uncusunu düzenlediği Sebeplili Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri; yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Birbirinden güçlü başpehlivan adaylarının yarıştığı etkinlikte başpehlivan Hüseyin Gümüşalan oldu.

Gerçekleştirilen Sebeplili Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri’nin ödül töreninde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz; dereceye giren yarışmacılara ödüllerini takdim etti.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz; yapılan etkinlik ile ilgili şu ifadelere yer verdi: “Bu yıl 30.’sunu düzenlediğimiz Sebeplili Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri yine birbirinden çekilmeli yenişlere sahne oldu. Başpehlivanlık güreşlerinde 1. olan Hüseyin Gümüşalan’ı ve dereceye giren tüm pehlivanlarımızı tebrik ediyorum. Bu etkinliği düzenlememizde bize çok katkısı olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Ahmet Akın’a çok teşekkür ederim. Ata sporumuza sahip çıkarak bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime layık olmaya devam edeceğiz.”

HABER: BUSE ASLAN