Süper Lig’de mücadele eden ve sezon hazırlıklarını sürdüren Tekerlekli Sandalye Basketbol takımını Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Burç Özoğuz ziyaret etti.

Balıkesir’in Süper Lig’de ki tek temsilcisi olan Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor. Alparslan Türkeş Spor Salonu’nda gerçekleştirilen antrenmanı Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Burç Özoğuz ve yöneticiler ziyaret etti. Kasım ayında başlayacak olan lig öncesi oyuncular ile bir araya gelen Başkan Özoğuz, yeni sezonda başarılar diledi ve her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Baş antrenör Mehmet Turan’da oyuncular ile birlikte başarı sözü verdi. Ziyarette Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı ve kulüp yönetim kurulu üyesi Uğur Baysal, yönetim kurulu üyesi Barbaros Özüpek ve Sportif Genel Koordinatör Menderes Gümüşdal hazır bulundu. Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ligde ki ilk maçını 2 Kasım’da Adana deplasmanında oynayacak. Temsilcimiz Süper Lig A grubunda Galatasaray, Fenerbahçe, Bağcılar Belediye, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye, İskenderun, Kıbrıs ve Adana takımları ile mücadele edecek.

KADROYA TAKVİYE

Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, kadrosuna genç ve yetenekli oyuncuları kattı. Kadrosunu Galatasaray’dan Mohammad Hassan Sayari ile güçlendiren Büyükşehir Belediyespor, Yalova’dan Şirin Yılmaz ve Konya’dan kadın oyuncu Ecemnur Adıgüzel’i kadrosuna katarak güçlendi. Baş antrenör Mehmet Turan, genç ve dinamik bir kadro ile ligde mücadele edeceklerini söyledi.  

HABER: UĞUR YAZICI