Trendyol 1. Lig ekiplerinden Teksür Bandırmaspor yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştireceği idmanla başlayacak.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’e yükselme hedeflerini gerçekleştiremeyen ve ligi 50 puanla 9. Sırada bitiren bordo beyazlı ekip yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz Pazartesi günü Bandırma Onur Göçmez Tesislerinde başlayacak. Yeni teknik patron Mustafa Gürsel önderliğinde toplanacak takım Bandırma’da gerçekleşen hazırlıkların ardından 18 Temmuz – 28 Temmuz tarihleri arasında Bolu’da kamp yapacak.

 

“DESTEĞE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR”

 

Takımın yeni sezon hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Bandırmaspor Başkanı Serdar Kuter, yaptığı açıklamada takımın, taraftarın desteğine çok fazla ihtiyacı olduğunu belirterek; “Teksüt Bandırmaspor yeni sezon için hazırlıklarına 1 Temmuz Pazartesi günü “Bandırmaspor Onur Göçmez Tesisleri”nde başlıyor. 18 Temmuz’da da Bolu’ya gidiyoruz.

Aramıza katılan futbolcu kardeşlerimizi Pazar günü sosyal medya hesaplarımızda duymaya başlayacaksınız. Yine Pazar günü yani yarın büyük bir heyecanla yeni sezon formalarımızı da tanıtacağız. Beğeneceğinizi umuyorum. Yeni sezon formalarının satışları ilk etapta işbirliği yaptığımız golfeplus.com adresinde Bordo Kutu’dan yapılacak. Daha sonra Bordo Kutu mağazalarında sizlere sunulacak. Bu yıl rekor bir satış bekliyoruz. Gelişmeler hakkında da sizleri bilgilendireyim. Neler yaptık? Bir yanda gece gündüz yeni takımımızı kurmak için Teknik heyetimiz, genel menajerimiz, Scout ekibimiz çalıştı. Yeni sezonda daha genç, mücadeleci, hedefleri olan başarıya aç bir kadro kurmaya çalıştık. İnşallah bunu saha da göreceğiz. Diğer taraftan altyapı oyuncularımız yeni sezonda daha rahat etsinler diye TOKİ tesisleri hazırlandı. Küçük kardeşlerimize en iyi şekilde bakmak hepimizin görevi. Bandırma ve çevresindeki evlatlarımızı kazanabilmek için geniş çaplı taramalar da yapılacak.

Antreman sahalarımız yeni sezona hazır halde. 3. antreman sahası da tamamlanınca altyapı oyuncularımızı A Takımının yanında abilerinin yanında antreman yapabilecek.

 

Şunu belirtmeden geçemeyeceğim. Onursal Başkanımız Sayın Onur Göçmez bizi hiç yalnız bırakmadı. Her zaman yanımızdaydı. Aramıza katılan yerli ve yabancı futbolcuların Bandırmaspor’a gelmesinde tesislerimiz büyük rol oynadı. Bunu gözlerimizle gördük. Onur Göçmez’e büyük bir vizyon ve fedakarlıkla kazandırdıkları tesisler için bir kez daha teşekkür etmek isterim. Yapılan yatırımların karşılığını bu yıl daha fazla gördük, göreceğiz. Futbolcuların tamamı tesislerimizi hayranlıkla gezdiler ve yerleşmeye başladılar.

 

İsim sponsorluğunda Teksüt ile yolumuza devam edeceğiz, Sağlık sponsorumuz Royal Hastanesi ile yine birlikteyiz. Forma sponsorlarımızı, saha için reklam veren firmalarımızı sosyal medya hesaplarında paylaşacağız. Hepsine teşekkür ederiz. Tüm yönetim kurulu üyelerimizle birlikte başta Bandırma ve çevresi olmak üzere Türkiye genelinde kaynak arayışlarımız devam edecek. Çok ciddi bir şeklide masrafları azaltıyoruz. Kaynakları verimli kullanmaya çalışıyoruz. Ama çok daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Mutfak harcamalarımızı azaltmak için gıda sponsorları arıyoruz. Kamp sponsorluğu, deplasman sponsorluğu, ulaşım sponsorluğu konusunda arayışlara girceğiz. Bir not. Sosyal medya hesaplarımızı geçiş aşamasında yorumlara kapatmıştım. Bunu bazıları sansür olarak yorumladı. Geçiş dönemini tamamladık Pazar gününden itibaren yeniden yorumlara açılacak. Hakaret dışında her türlü eleştiriye açık bir kulübüz. Ama taraftarlarımızdan ricam yeni sezonda sosyal medya hesaplarımızda yorumlarda (gerçek eleştirileri ayrı tutuyorum) bahisçilerin, rakip taraftarların, Bandırmaspor’a zarar vermek isteyenlerin tuzağına düşmeyin.

Bu zor sezonda duvar gibi olacağız, duvarımızda çatlak olmayacak. Kaybettiğimizde de, kötü oynadığımızda da, bir oyuncumuzun performansı düştüğü zaman da her türlü şartta hep destekleyeci olacağız.

 

Haber: Buse ASLAN