1. Haberler
  2. Spor
  3. BANBAN HAZIRLIKLARA BAŞLADI

BANBAN HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Geçtiğimiz sezon play-off potasından dönenen Teksüt Bandırmaspor yeni sezon hazırlıklarına yeni tesislerde yapılan antrenman ile başladı.

featured
0
Paylaş

Geçtiğimiz sezonu 55 puanla 10’uncu sırada bitiren Teksüt Bandırmaspor yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünü teknik direktör Ersan Parlatan önderliğinde Bandırmaspor tesislerinde gerçekleştirecek. 2-11 Temmuz tarihleri arasında 8 yeni transferle Bandırmada yapılacak kamp daha sonrasında Bolu’da devam edecek. 13 Temmuz-22 Temmuz tarihleri arasında Bolu kampının 1. etabı, 25 Temmuz-6 Ağustos haftasında ise 2. etabı gerçekleştirilecek. Yeni transferlerle eksiksiz başlayacak Bandırmapor kampına U-19’dan Erdem Çakaltarla, Tunay Çelikbay, Hüseyin Eşkol, Mustafa Mert Topal, İsmet Kayhan Eren, Aygün Özışıkyıldız, Berke Görkün ve Engincan Duman da katılacak.

Haber: Ahmet Arzu

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!