1. Haberler
  2. Spor
  3. BANBAN’A YENİ KANAT

BANBAN’A YENİ KANAT

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Teksüt Bandırmaspor, Florian Marc Jozefzoon ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

featured

Bandırmaspor, 32 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Florian Marc Jozefzoon‘u kadrosuna dahil etti. Bandırmaspor’dan yapılan açıklamada, “Hoş Geldin Jozefzoon! Florian Marc Jozefzoon ile 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır” ifadelerine yer verildi.

 

Surinam asıllı futbolcu için herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi. Florian Marc Jozefzoon geçtiğimiz sezon Waalwijk formasını 27 maçta giydi. 32 yaşındaki sağ kanat bu maçlarda 5 gol ve 3 asist üretti.

Ajax altyapısında yetişen Florian Marc Jozefzoon daha sonra NAC Breda, PSV Eindhoven, RKC Waalwijk, Brentford, Derby County, Rotherham United ve Ruevilly Rouen formaları giydi.

Haber: Ahmet Arzu

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.