1. Haberler
  2. Spor
  3. Balıkesir Üniversitesi Dart Takımı Türkiye İkincisi

Balıkesir Üniversitesi Dart Takımı Türkiye İkincisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burdur’da düzenlenen Üniversiteler Arası Dart Şampiyonası’nda Balıkesir Üniversitesi, takım kategorisinde Türkiye ikinciliği, eşli kadınlar kategorisinde ise Türkiye üçüncülüğü elde etti.

 

Balıkesir Üniversitesi Dart Takımı, 8-10 Kasım tarihleri arasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde düzenlenen Üniversiteler Arası Dart Şampiyonası’nda Türkiye ikinciliği elde etti.

Şampiyonada Abdülbaki Ay, Zeynep Öğütveren, Serpil Uçar, Nuran Yıldız ve Nurullah Kara’dan oluşan 5 sporcu ile mücadele eden Balıkesir Üniversitesi, takım kategorisinde önemli bir başarıya imza attı. Ayrıca “Eşli Kadınlar Kategorisi”nde Zeynep Öğütveren ve Serpil Uçar ikilisi Türkiye üçüncüsü oldu.

Kapanış töreninde dereceye giren sporculara ödüller, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Başkanı Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Hüseyin Dalgar, TÜSF Genel Sekreteri Dr. Mehmet Yönal, TÜSF Genel Koordinatörü Prof. Dr. Taner Bozkuş ve Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya tarafından takdim edildi.

Balıkesir Üniversitesi, üniversitesini başarıyla temsil eden sporcuları ve antrenörünü tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Balıkesir Üniversitesi Dart Takımı Türkiye İkincisi
Yorum Yap
Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!