Nesine 3. Lig Play-Off Final Maçında, Ayvalıkgücü Belediyespor rakibi AKEDAŞ EPSAŞ Kahramanmaraş İstiklal Spor'a 3-1 yenilerek 2. Lig'e çıkma umudunu gelecek sezona bıraktı.

Büyük bir çekişmeye sahne olan mücadelede ilk gol 30. dakikada Kahramanmaraş İstiklal Spor adına Kerem Kaya'dan geldi. Ayvalıkgücü  43. dakikada Tugay Yıldırım'ın  penaltı atışından dönen topu ağlarla buluşturmasıyla skoru eşitledi. İlk yarı 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.
Maçın normal süresi bu skorla biterken, uzatma anlarında Kahramanmaraşspor , 90+1. dakikada Ali Han Tunçer ve 90+8. dakikada Aykut Çift'in golleriyle durumu 3-1'e getirerek skora son noktayı koydular.
Ayvalıkgücü Belediyespor, sahadan 3-1 mağlup ayrılarak TFF 2. Lig'e yükselme şansını değerlendiremedi. Bu sonuçla birlikte AKEDAŞ EPSAŞ Kahramanmaraş İstiklal Spor TFF 2. Lig'e yükselen takım olurken, Ayvalıkgücü Belediyespor ise önümüzdeki sezonda da TFF 3. Lig'de mücadelesine devam edecek.
 

HABER: HABER MERKEZİ