1. Haberler
  2. Spor
  3. AFYONKARAHİSARLI SATRANÇ SPORCUSU TURNUVADA ÜÇÜNCÜ OLDU

AFYONKARAHİSARLI SATRANÇ SPORCUSU TURNUVADA ÜÇÜNCÜ OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizli’de düzenlenen Türkiye Satranç Şampiyonası, birbirinden yetenekli sporcuların katılımıyla büyük bir heyecana sahne olurken, 120 sporcunun mücadele ettiği bu önemli turnuvada Afyonkarahisarlı sporcu Ahmet Abay üçüncü oldu.
Afyonkarahisar Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü’nü temsilen 5 sporcu, bir antrenör ve bir idareci yer aldı. Bu zorlu turnuvada, Afyonkarahisar’ın gururu Ahmet Abay, gençler kategorisinde Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı. Türkiye Satranç Şampiyonası, sporcuların strateji, zeka ve sabır gerektiren mücadeleleriyle dikkat çeken bir organizasyon olarak öne çıkıyor. Bu yılki turnuvada Ahmet Abay, gösterdiği üstün performansla adından söz ettirdi. Turnuva boyunca rakipleri karşısında sergilediği soğukkanlılık ve stratejik hamlelerle üçüncülük elde ederek büyük bir başarı kazandı.
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Ahmet Abay’ın bu başarısını takdirle karşıladı ve genç sporcuyu tebrik etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
AFYONKARAHİSARLI SATRANÇ SPORCUSU TURNUVADA ÜÇÜNCÜ OLDU
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!