Dursunbey Belediyesi ekiplerince ilçede bulunan çöp konteynerleri düzenli olarak temizlenerek dezenfekte ediliyor.

Dursunbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan çöp konteynerlerini yıkadıktan sonra dezenfekte ediyor.

Dursunbey'in tüm mahallelerinde yoğun şekilde temizlik çalışmalarına devam eden Dursunbey Belediyesi ekipleri, rutin olarak yaptığı mıntıka temizliğinin yanı sıra çöp konteynerlerini de yıkadıktan sonra dezenfekte ediyor.

Dursunbey Belediyesi, ilçeye temiz, nezih ve ferah bir görünüm kazandırmak adına cadde, sokak, meydan ve çöp konteynerlerini düzenli olarak yıkayarak dezenfekte ediyor.

Dursunbey Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince cadde, sokak ve mahallelerde bulunan çöp konteynerleri belirli periyotlarda bol köpüklü su ile yıkanıyor. Ekiplerce düzenli olarak yıkanan ve dezenfekte edilen çöp konteynerlerinde kötü koku oluşumu, virüs bakteri ve sağlığa zararlı sinek ve larvaların oluşumunun önüne geçilmiş olunuyor.

İlçe genelinde bulunan çöp konteynerleri İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında yerinde yıkanarak dezenfekte edilirken çöp konteynerlerinin çevresi köpüklü su sıkılarak yıkanıyor.

HABER: SERMİN ASLAN