İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, seçim sonuçlarının ardından 5 yıldır belediye başkanlığı görevinin sona ermesi üzerine bir teşekkür ve veda mesajı yayımladı.

31 Mart yerel seçimlerinde İvrindi Belediye Başkanlığı’nı İYİ Parti’nin adayı Önder Lapanta %49,32 oy oranı ile zafer kazanarak belediye başkanı seçildi. Rakibi AK Parti’nin adayı Yusuf Cengiz’i geride bırakan Lapanta 11.438 oy aldı.

31 Mart Yerel Seçimler sonrası görevi devreden İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, bir teşekkür ve veda mesajı yayımladı.

Yeni seçilen başkan ve ekibine başarılar dileyen Başkan Cengiz, oy veren vermeyen tüm vatandaşlara ilgi ve destekleri için teşekkür etti. Başkan Cengiz’in mesajı şöyle; “31 Mart 2019 tarihinden bu yana 5 yıl boyunca İvrindi belediye başkanlığı görevini yaptım. Görev yaptığım süre içerisinde birçok işlere imza attık. İvrindi’nin 70 yıllık kronik sorunu olan altyapı ve üstyapı sorunlarını hallettik. İlçemiz Belediyesine ait Madra oteli, Millet kütüphanesi, kum ve taş ocağı, damızlık kuzu çiftliği, itfaiye binası, BBB Toplu taşıma tarafından yapılan İvrindi terminali, birçok mahallelere yaptığımız halı sahalar, aşevleri, mahalle fırınları, imam lojmanları, genç odaları, sathi ve sıcak asfalt yollar, fabrika alanları bölgesi gibi İvrindi’mizin geleceğini kurtaracak projeleri başlattık. Yapmış olduğumuz hizmetleri sosyal medya hesaplarımızda gün gün duyurduk. Hizmet ve gönül belediyeciliği konusunda yaptığımız da herkes tarafından bilinmektedir. Bu şerefli görevi bana bahşeden Yüce Rabbime şükrediyorum. Bu memleketin bir evladı olarak İvrindi’mize hizmet etmek benim için bir şerefti. Her eli sıktık, her gönüle dokunduk. 5 yıl boyunca bizleri yalnız bırakmayan ve desteğini her daim gösteren, bizimle birlikte çalışan tüm İvrindili hemşerilerime, Dava arkadaşlarıma, Teşkilat mensuplarına, Belediye personelime, teşekkür ediyorum. Halkınızı helal ediniz. Selam ve dua ile.”

 

HABER: SERMİN ASLAN