AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Karabük’te düzenlenen iftar programında şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Karabük ziyaretlerinin son durağında şehit yakınları ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde yapılan etkinlikle ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur: “18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde, aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri, kahraman gazilerimiz ve yakınları ile iftar soframızda buluştuk.  Bu mübarek ayın bereketiyle bir araya gelirken, vatan uğruna can veren şehitlerimizin hatırasını yaşatmanın, onların emaneti olan aileleriyle gönül gönüle olmanın huzurunu hissettik. Şehitlerimizin bizlere bıraktığı en büyük miras, inanç ve vatan sevgisiyle yoğrulmuş bu birlik ruhudur. Onların fedakârlıkları sayesinde bugün hür ve güçlü bir şekilde geleceğe yürüyoruz. Dualarımız, minnetimiz ve vefamız her daim onlarla. Rabbim, tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık ve huzur dolu bir ömür nasip eylesin. Emanetlerine sahip çıkmaya, milletçe birlik ve beraberlik içinde yürümeye devam edeceğiz” dedi.

HABER: SERMİN ASLAN