Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesi CHP Milletvekili Serkan Sarı, bir kez daha hatırlattı: “Kazanacak aday Ahmet Akın”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Ankara Milletvekili Semra Dinçer ve Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı ile birlikte parti binasında bir basın toplantısı düzenledi.
Seçime 10 gün kala düzenlenen toplantıda ‘’kazanacak aday Ahmet Akın’’ vurgusu yapıldı. Düzenlenen toplantıda konuşan Milletvekili Serkan Sarı, 31 Mart seçimleri öncesi Balıkesirli seçmeni sandığa çağırdı. CHP’li Sarı, “31 Mart sabahı, daha refah ve daha mutlu bir Balıkesir için bütün hemşehrilerimi sandığa davet ediyorum” dedi.
CHP’li Sarı; “Biraz olsun milletimize nefes aldırabilmek için, halkımıza bu ruha yakışır bir şekilde dayanışarak mücadele ediyoruz. Zorlu bir süreçteyiz. Ülkenin içinde bulunmuş olduğu ekonomik koşulları ortada. Buna can suyu olacak da yerel yönetimlerin değişimi için bir fırsat önümüzde. Bu sebeple de 31 Mart sabaha daha refah ve daha mutlu bir Balıkesir için bütün hemşehrilerimi sandığa davet ediyorum” dedi.
Sözlerinin devamından Milletvekili Sarı, Balıkesir’in son 6 ay içerisinde yapılmış olan bütün ihalelerin yeniden gözden geçirilmesini istiyoruz çünkü bu memleket bizim, bu vatan bizim. Bu kent Kuvayı Milliye kenti ve nasıl kurtuluş savasında yedi cihana meydan okuduysa bugünde size meydan okuyor. Siz ne yaparsanız yapın sizi o koltuktan indirmek boynumuzun borcudur diyerek konuşmasını bitirdi.

 

HABER: BUSE ASLAN