Kepsut Belediye Başkanı ve AK Parti Kepsut Belediye Başkan Adayı İsmail Cankul, Örenharöan ve Keçidere mahallelerini ziyarette bulundu.

Kepsut Belediye Başkanı ve AK Parti Kepsut Belediye Başkan Adayı İsmail Cankul, 31 Mart yer seçimlerinin yaklaşmasıyla seçim kapsamındaki ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Örenharman mahallesi ziyareti esnasında mahalleliyle bereketli iftar sofrasında bir araya gelerek birlik ve beraberliğin güzelliği ile aynı dualara avuç açtı. Başkan Cankul, Rabbim sofralarımızın bereketini arttırsın, tutulan oruçları ve dualarımızı kabul etsin şeklinde iyi dileklerini dile getirdi. Örenharman mahallelisine karşılamalarından ötürü teşekkürlerini ve hayırlı ramazan dilekleri iletmesiyle bir sonraki ziyaretleri için Keçidere mahallesine yol aldılar.

Keçidere mahallesi ziyaretlerinde mahalle sakinleriyle beraber teravih namazını kılıp, namaz sonrasında vatandaşlarla sohbet etti. Ziyareti esnasında Başkan Cankul, Bizim gönül bağımız dünden bugünden değil, hizmet aşkıyla çıktığımız ilk günden bu yana omuz omuza büyük bir aile olmanın gücü ile büyük bir aile olduk diyerek mahallelinin kalbini ısıttı. Sözleri devamında misafirperverliklerinden dolayı keçidere sakinlerine teşekkür edip hayırlı ramazanlar diledi.

HABER: HABER MERKEZİ