İYİ Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hakan Afşin Arıcan, gazetemizi ziyaret ederek projelerini anlatı. Arıcan’ın belediyecilikteki anlayışı ise adalet, liyakat ve merhamet olacak.

İYİ Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hakan Afşin Arıcan, 31 Mart seçimleri için medya kuruluşlarına yaptığı ziyaretler kapsamında gazetemizi ziyaret etti. Sohbet Havasında geçen ziyarette gazetemiz imtiyaz sahibi Hilmi Aykut Konya’ya projelerini anlatan Hakan Afşin Arıcan, bir dönem Büyükşehir Belediyesi’nde de görev yapmasının yanı sıra sağlık sektöründe edindiği tecrübeleri belediyecilik yoluyla halka hizmet olarak aktarmak istediğini söyledi.

 

ADALET, LİYAKAT VE MERHAMET

Projelerinden bahseden Arıcan; “Altıeylül’e ‘Emekli Evleri’ açacağız. Burada toplumun yaşlı kesiminin kaynaşmasını sağlayacağız. Ayrıca öğrencilerle emeklileri biraraya getirip geçmişlerini tanımasını sağlayacağız.

Belediyede mali disiplin sağlayacağız. Belediyelerde ciddi israflar var. Bütçe disiplini benim bildiğim en iyi iş. Bunu sağlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Şehir aileleri ve gaziler bizim kırmızı çizgimiz. Onlardan gelen talepleri karşılayacağız.

Ayrıca gençler için projelerimiz var. Bu noktada kurumsal çalışmalara imza atacağız. Kızılelma Vakfı kurup üniversiteye hazırlanan yada üniversite okuyan çocukların okumasına vesile olmak istiyoruz.

Üretken bir belediye olacağız. Üretmeyen toplum ilerleyemez. Bu noktada biz çiçek üretim merkezi kurmak istiyoruz. Yine bir ekmek fabrikası kurmak ve üretime katkı sunmayı planlıyoruz” dedi.

İYİ Parti Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Afşin Arıcan, belediyecilikteki anlayışının ise adalet, liyakat ve merhamet olacağını sözlerine ekledi.

Gazeteci Konya’da Başkan Adayı Arıcan’a başarılar dileyerek, 31 Mart yerel seçimlerinin ülkemiz ve şehrimize hayırlı olmasını diledi.  

HABER: SERMİN ASLAN