Özgür Özel ile Turhan Çömez arasında Balıkesir’de yaşanan pankart gerilimi sonrası Çömez, sosyal medyadan Özel’e yanıt verdi.

Siyasete girdiği 2002 yılından günümüze gazetelere başlık olan siyasi mücadelesine ilişkin haberlerin yer aldığı uzun bir video paylaşan Çömez, paylaşımına “Bizim televizyonlar sayesinde meşhur oldu diyen Özgür Özel, Manisa’da eczanede çalışırken benim siyasi mücadelem” notunu düştü.

CHP’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın için sahaya inen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Edremit, Bigadiç ve Bandırma’da İYİ Parti seçmeninden CHP adaylarına oy isteyince İYİ Parti ve CHP arasında kriz çıktı. Özel’in bu açıklamalarına İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turhan Çömez, Bandırma’da annesinin evinin balkonuna astığı pankartla yanıt verdi. Pankartın açılmasıyla gerilim tırmandı. Özgür Özel, konuşmasında İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez’i hedef gösterince Çömez’den anında yanıt geldi.

“Adayınıza Oyu İYİ Parti’lilerden Değil DEM’lilerden İsteyin”

Pankartta, “Sayın Özgür Özel, adaylarınıza oyu İYİ Parti’lilerden değil, DEM’lilerden isteyin. İYİ’lerden size oy yok.” yazısını gören Özgür Özel de sinirlenip mitingi bıraktı. Hedefine İYİ Parti ve İYİ Parti’nin Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez’i koydu.

Özgür Özel’den Turhan Çömez’e: “Ananın Evine Pankart Asıp…”

İYİ Parti tarafından asılan pankarta tepki gösteren Özel, “Bir partinin genel başkanı bir meydana gelecek, bir miting yapacak. Sen de gidip ananın evine pankart astırıp protesto yapacaksın. Yazıklar olsun” dedi.

Özel; “Balıkesir’de Ahmet Akın’ın hakkını savunacağız diyenler aksine geçmişte AK Parti’de siyaset yapıp muhalifleşen, bizim hepimizin emeğiyle var edilen, televizyon kanallarında ün yapan birisi ile geldi karşımızda aday oldu” diye konuştu.

Özgür Özel’in bu açıklamaları sonrası İYİ Parti’nin Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez’den jet bir yanıt geldi.

Sayın Özel, Siz Eczanede Çalışırken Biz Mücadele Veriyorduk!

Çömez açıklamasında, “Bütün mücadelem yolsuzluklarla ve Türkiye’ye göz diken alçaklarlaydı. Ve o dönemde yaptığım siyasi mücadeleden hiçbir zaman pişman olmadım. İyi ki de yapmışım. Siz eczanede çalışırken bunları takip edememiş olabilirsiniz Sayın Özel, biz o dönemde dürüst ve ahlaklı olmamızın, Kuva-yı Milliye ruhunu temsil etmemizin ve milletten yana olmamızın bedelini ağır ödedik. Tam 12 yıl sürgünde kaldım, düştüğümüz yerden yeniden kalktık. Milletin iradesiyle yeniden seçilerek parlamentoda İYİ kadrolarla siyaset yapıyoruz. Belki bunu hazmedemiyorsunuz” dedi.

Çömez, Özel’e 22 Yıllık Gazete Küpürleriyle Yanıt Verdi

Özgür Özel’in sözlerine Çömez ayrıca, sosyal medya platformu X’de yaptığı paylaşımla da yanıt verdi. Siyasete girdiği 2002 yılından günümüze gazetelere konu olan siyasi mücadelesine dair haberlerin olduğu videoyu paylaşan Çömez, video paylaşımına, “Bizim televizyonlar sayesinde meşhur oldu diyen Özgür Özel, Manisa’da eczanede çalışırken benim siyasi mücadelem” notunu düştü.

İşte O Gazeteler ve Başlıkları:

Çömez’in paylaşımındaki videoda yer alan bazı gazete küpürlerinde, “Vekil dediğin böyle çalışır”, “Hızır gibi Vekil”, “Çömez: Allah’tan başkasından korkmam” “Vekiller, liderlerine yaranmak için siyaset yapıyor” “Türkiye seni alkışlıyor” “Bize böyle vekil lazım” “AKP için tek kişilik muhalefet” “Şer koalisyonunu sarsacak sözler” “Vekil kampa kepçeyle girdi” “Çömez’den siyasi etik dersi” “Yılın Parlementeri” “Demokrasi askıda” “Filistin’e Çömez Desteği” başlıkları dikkat çekti.

HABER: HABER MERKEZİ