Balya Belediye Başkanı ve CHP Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, Narlı Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeği programına katıldı.

Balya Belediye Başkanı ve CHP Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, Balya ilçesini adım adım geziyor ve seçim çalışma programını sürdürüyor. Her daim vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Gaga, gerçekleştireceği projelerini anlatıyor.

Balya Belediye Başkanı ve CHP Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, seçim çalışmaları kapsamında Narlı Mahallesinde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. İftar programı sonrası Gaga, Ören Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Balya Belediye Başkanı ve CHP Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, Narlı Mahallesinde geleneksel hale gelen iftar sofrasında mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Her yıl büyük katılımla hazırlanan iftar yemeğinde vatandaşlarla buluşan Gaga, “İftarın maneviyatını ve bereketini paylaşmak için bu akşam Narlı Mahallemizde iftar yemeğine katıldık hemşehrilerimizle birlikte iftarımızı yaptık. Bu ay barış ayıdır, kardeşlik ayıdır, aynı sofrada bir ekmeği bölüşme ayıdır. Allah herkesin orucunu kabul etsin” dedi.

Narlı Mahallesi’nde iftar programı sonrası Ören Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Gaga, “Ören Mahallemizdeydik. Bizleri her zamanki gibi samimi karşılayan hemşehrilerimize çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Şimdi, hep birlikte Balya’mız için daha güçlü bir geleceğe doğru ilerlemek için çok çalışacağız. Birlikte Başardık, Yine Başaracağız” ifadelerini kullandı.

HABER: SERMİN ASLAN