CHP Balıkesir İl Başkanlığı tarafından Olağan İlçe Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı sonrası CHP Bigadiç İlçe Başkanı Türker Yılmaz, genel seçimlerde rekor oy hedeflediklerini söyledi.

CHP Balıkesir İl Başkanlığı tarafından Olağan İlçe Başkanları Toplantısı Altıeylül Belediyesi’ne bağlı Konakpınar Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı’nın yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli ve CHP İlçe Başkanları katılım sağladı.

Yapılan toplantının ardından açıklamalarda bulunan CHP Bigadiç İlçe Başkanı Türker Yılmaz, Balıkesir’de güçlü bir kadro ile ilerlediklerini söyledi. Yılmaz, Balıkesir’de yerel başarıların arkasındaki en büyük gücün, güçlü bir il ve ilçe başkanları kadrosu, başarılı milletvekilleri ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın olduğunu ifade etti.

Öte yandan yaklaşan genel seçimlerde Balıkesir’de rekor bir oy almak için gece gündüz demeden çalıştıklarını anlatan CHP’li Yılmaz: “İlk genel seçimde rekor oy hedefliyoruz ve bu hedefimize ulaşmak için aralıksız çalışmaya devam edeceğiz. Balıkesir halkının güvenini boşa çıkarmayacağız” dedi.

HABER: BUSE ASLAN