Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Niyazi Tunç, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Tunç mesajında öğretmenlerin her türlü takdiri fazlasıyla hakkettiğini belirtti.

MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, 24 Kasım Öğretmenler Günü çerçevesinde bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Tunç mesajında, öğretmenliğin emek, mücadele, özveri, sabır, sevgi, saygı, hoşgörü isteyen kıymetli ve onurlu bir meslek olduğunu İfade etti.

 

“EVLATLARIMIZIN YETİŞTİRİLMESİNDE BÜYÜK KATKILARI OLAN ÖĞRETMENLERİMİZE MİNNETTARIZ”

MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç mesajında şunları ifade etti: “Büyük özveri ve fedakârlık göstererek gelecek nesillerin yetiştirilmesinde rol oynayan öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çeken Başkan Tunç öğretmenlerin her türlü takdiri fazlasıyla hak ettiğini söyledi. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Başöğretmenlik” unvanının kabul edildiği 24 Kasım 1981 yılından beri her yıl ‘Öğretmenler Günü’ olarak kutlandığını hatırlatan Tunç “Öğretmenlik emek, mücadele, özveri, sabır, sevgi, saygı, hoşgörü isteyen kıymetli ve onurlu bir meslektir. Evlatlarımızın yetiştirilmesinde büyük katkıları olan öğretmenlerimize minnettarız. Bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, emekli olmuş öğretmenlerimize uzun ömürler diliyor, görev başında şehit düşen ve hayatını kaybetmiş öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.”

 

HABER: EBRU KANTARLIOĞLU