Önceki dönem CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, CHP Edremit İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesinde il ve ilçe genelinde yürütülen çalışmaları yakından takip ederek hem partililer hem vatandaşlar ile bir araya gelen önceki dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, CHP Edremit İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

CHP Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan, CHP Edremit Kadın Kolları Başkanı Nuran Çiftçioğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte seçim çalışmaları hakkında konuşan Mehmet Tüm, ardından Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyası yürütmesi için açılan Türkiye İş Bankası hesabına katkılarını sundu.

Yapılan etkinliklerde konuşan CHP önceki dönem Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm: “İlçe örgütümüz ile birlikte mücadele ederek CHP’yi iktidara taşıyacağız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13’üncü Cumhurbaşkanı yapacağız ve ülkemizde yeniden huzuru ve refahı tesis edeceğiz. Söz veriyoruz; CHP iktidarında tüm halkımızın yüzü gülecek, halkın iktidarında herkes mutlu olacak. İlçe başkanlarımıza, yönetim kuruluna, kadın kollarımıza ve tüm çalışkan emekçi üyelerimize sıcak karşılamaları ve sohbetleri için teşekkür ediyorum” dedi.




KAYNAK: İHA