İYİ Parti Karesi İlçe Başkanlığı’nda bir atama töreni düzenlendi.

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Karesi İlçe Başkanlığı’na Cahit Can Tekin atandı. Tören, çok sayıda parti yöneticisi ve üyenin katılımıyla gerçekleştirildi.

Cahit Can Tekin, daha önce Karesi İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, Karesi Gençlik Kolları Başkanlığı ve İl Gençlik Kolları Başkanlığı gibi görevlerde bulunmuştu. Mazbatasını İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük’ten alan Tekin, mazbata töreninde şu ifadeleri kullandı: “İYİ Parti Karesi İlçe Başkanlığı görevinin tarafıma tevdi edilmesinden büyük onur ve gurur duyuyorum. İl Başkanım Sn. Hasan Fehmi Yörük’e, İl Teşkilat Başkanımız Sn. Engin Acar’a ve İl Divan ve Yönetim Kurulu Üyelerine güvenleri için teşekkür ediyorum. Partimizin kuruluşundan bu yana görev yapmış tüm Karesi İlçe Başkanlarına ve değerli yönetimlerine, kadın kollarına, gençlik kollarına verdikleri emekler için ayrıca teşekkür ederim.”

Tekin, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde ve Genel Başkan Sn. Müsavat Dervişoğlu’nun liderliğinde, milliyetçi, demokrat ve kalkınmacı ilkelerle Karesi için önemli bir sorumluluk üstlendiklerini belirtti. “Vatanıma, milletime ve bu davaya faydalı olmak için partim adına elimden gelen tüm gayreti göstereceğime söz veriyorum. Hep birlikte iyi bir ekip anlayışıyla kararlı bir şekilde yürüyeceğiz” dedi.

Törende, Karesi için vizyonlarıyla, enerjileriyle ve kadrolarıyla hazır olduklarını ifade eden Tekin, katılımcılara teşekkür ederek, “Allah yardımcımız olsun. Ne Mutlu Türk’üm Diyene!” şeklinde konuştu.

HABER: HABER MERKEZİ