Balya Belediye Başkanı ve CHP Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, seçim çalışmaları kapsamında gittiği mahallelerde 5 yılda Balya’da neler yaptığını anlatıp yeni projeleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Yerel seçime az bir süre kalırken Balya Belediye Başkanı ve CHP Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, 5 yıldaki projelerini anlatıp devam eden projeler ile ilgili bilgi vermeye devam ediyor.

Balya Belediye Başkanı ve CHP Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü nedeniyle Çarmık Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Daha sonrasında Başkan Gaga Ilıcakpınar Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi, projelerini anlattı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü nedeniyle Çarmık Mahallesi’nde düzenlenen iftara katılan Balya Belediye Başkanı ve CHP Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, “Bu akşam 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü münasebetiyle Çarmık Mahallemizde düzenlenen iftar yemeğine katıldık hemşehrilerimizle birlikte iftarımızı yaptık. Bu ay barış ayıdır, kardeşlik ayıdır, aynı sofrada bir ekmeği bölüşme ayıdır. Allah herkesin orucunu kabul etsin” ifadelerini kullandı.

Seçim çalışmaları kapsamında Ilıcakpınar Mahallesi’nde vatandaşlara hitap eden ve projelerini anlatarak kendisi için destek isteyen Balya Belediye Başkanı ve CHP Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, “Ilıcakpınar Mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Alnım açık, başım dik yaptığımız çalışmaları anlattık ve gelecek dönem yapacaklarımızı konuştuk. Bizleri büyük coşkuyla karşılayan, güzel sözleriyle gururlandıran tüm hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Yapılacak çok işimiz, gidilecek çok yolumuz var” dedi.

HABER: SERMİN ASLAN