Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, 10 Şubat Cumartesi günü yapılacak belediye meclisi adaylarının ön seçime müdahale etmeyeceğini söyledi.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler sosyal medya hesabından 10 Şubat Cumartesi günü belediye meclisi adaylarını belirlemek için yapılacak önseçim için “Geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu dönemde herhangi bir müdahalem söz konusu olmayacaktır” dedi.

 

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla ön seçime girecek adaylara başarılar dileyen Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “Cumhuriyet Halk Partimizin Değerli Üyeleri, Kıymetli Yol Arkadaşlarım, Bilindiği üzere partimizin aldığı karar gereği, Belediye meclis üyeliği adaylarının fermuar yöntemiyle örgüt denetiminde önseçimle belirlenmesi için 10 Şubat Cumartesi günü sandık başına gideceğiz.  2019 Yerel seçimlerinde genelge olmaksızın ön seçim isteyen Belediye Başkan adayı olarak seçilen arkadaşlarımızla 5 yıl boyunca, uyumlu bir birliktelik ve başarılı bir dönem geçirdik. Geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu dönemde herhangi bir müdahalem söz konusu olmayacaktır. Ön seçime girecek arkadaşlarımıza başarılar dilerken seçilecek arkadaşlarımızla 5 yıl daha başarılara imza atacağımıza olan inancımla saygılar sunarım” ifadelerini kullandı.

HABER: SERMİN ASLAN