Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici; partisinin olağan genel kurulunda yeniden genel başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) 12’nci Olağan Büyük Kurultayı Pazar günü Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. BBP Balıkesir İl Başkanlığı’ndan da yaklaşık 300 kişinin hazır bulunduğu kongre; yoğun bir katılım oldu.

Kongre; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından kongrenin divan başkanlığına Genel Sekreter Üzeyir Tunç getirildi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin dışında 2 kişinin daha genel başkanlığa aday olduğu kongrede Genel Başkan Mustafa Destici; 794 oyun 771’ini alarak yeniden genel başkan olarak seçildi.

Ayrıca kongrede Alperen Ocakları Başkanlığı’na da Ali Can Kocaman getirildi.

Kurultayda seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından teşekkür konuşması yapan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici; partisinin kurucusu Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmetle anarak: “Kalıcı olan davadır, harekettir, misyondur. Onun için biz bu davaya, bu misyona, bu fikre bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerle birlikte çok güçlü bir şekilde sahip çıkacağız” dedi.

 




KAYNAK: İHA