1. Haberler
  2. Politika
  3. DENİZLİ’NİN 6 MAHALLESİNDE GERÇEKLEŞEN MUHTARLIK ARA SEÇİMLERİ SONUÇLARI BELLİ OLDU

DENİZLİ’NİN 6 MAHALLESİNDE GERÇEKLEŞEN MUHTARLIK ARA SEÇİMLERİ SONUÇLARI BELLİ OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizli’de farklı sebeplerle boşalan muhtarlık ve ihtiyar heyetleri için 6 mahallede seçmenler sandık başına gitti. Yapılan ara secimde oy verme işlemi sabah 08:00’de başlayıp 17:00’de sona erdi.
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde Selçukbey Mahallesi Muhtarı Salih Bütün’ün ve Çivril İlçesi Emircik Mahallesi Muhtarı Ömür Kahraman’ın vefatı etmesi üzerine, yerine muhtarlık ara seçimi yapıldı. Ayrıca Tavas’ın Dereağzı ve Güzelköy Mahallelerinde farlı sebeplerden görevi bıraktıkları için boş kalan muhtarlık ve ihtiyar heyeti için sandık başına gidildi ve Acıpayam’ın Karahöyük ve Mevlütler Mahallelerinde boşalan muhtarlık koltuğu için ara seçim gerçekleştirildi.
Merkezefendi İlçesi Selçukbey Mahallesi’ndeki muhtarlık seçiminde 6 aday yarıştı. 14 bin 33 seçmenin bulunduğu mahallede, Lütfi Ege Anadolu Lisesi ve Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu’nda oylar kullanıldı. Oy sayımı sonucunda İlhan Sancar 786 oy alarak muhtar seçildi. Diğer adaylar ise; Burçin Kaya 739, Mevlüt Kocatürk 685, Yeşim Demir 468, Sadık Çoban 341 ve Baki Şensan 79 oy aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
DENİZLİ’NİN 6 MAHALLESİNDE GERÇEKLEŞEN MUHTARLIK ARA SEÇİMLERİ SONUÇLARI BELLİ OLDU
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!