CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın ile birlikte Burhaniye Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşlar buluşan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, büyük ligi ile karşılandı.

Burhaniye Belediye Başkanı, CHP Burhaniye Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Deveciler, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Balıkesir Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcıları, Burhaniye Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Aylin Yıldırım ve İyi Parti geçmiş dönem İl Başkanı Özlem Ural ile birlikte yoğun ilgi ve bizleri duygulandıran sıcak karşılamalar ile hemşehrileri ile buluştu.

Burhaniye’de yapacaklarını anlatan Başkan Deveciler; Dün akşam, Cumhuriyet Mahalleli hemşehrilerimize “Değişen ve Gelişen Burhaniye” ve “Yalan Yok Plan Var” dedik. Burhaniye’mizde yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatırken Balıkesir’imiz için ise yapacaklarımızı, projelerimizi hemşehrilerimize anlattık. Ortak akıl ile yönettiğimiz Burhaniye’mizi daha da ileriye taşımak ve Balıkesir’imizi yarım kalan sevdası Ahmet Akın ile taçlandırmak için hemşehrilerimizin değerli önerilerini ve fikirlerini de almayı ihmal etmedik.

Sevgili hemşehrilerim dün akşam bir kez daha sizlerin gücü ile hep birlikte umuda, birlik olmaya ve geleceğe dair inancımızı güçlendirdik. 31 Mart’ta Balıkesir’imizde yarım kalan sevdayı Ahmet Akın ile tamamlamak ve Burhaniye’mizde Cumhuriyet Halk Partimizin bayrağını yeni dönemde de dalgalandırarak yeni projelerimizi hayata geçireceğiz, yine, yeniden hep birlikte başaracağız, çok çalışacağız hemşehrilerimize, Burhaniye’mize ve Balıkesir’imize kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

 

HABER: BUSE ASLAN