CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yapılan saldırıyı kınayarak, tehditlere boyun eğmeyeceklerini ve demokratik mücadelelerinden geri adım atmayacaklarını belirtti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Genel Başkan Özgür Özel’e yönelik yapılan saldırıyı kınayarak, bunun sadece Özel’e değil, demokrasiye ve halkın iradesine yönelik bir tehdit olduğunu belirtti.
Köybaşı, parti olarak bu tür tehditlere boyun eğmeyeceklerini vurgulayarak: “Ne yaparsanız yapın biz buradayız, hiçbir tehdide boyun eğmeyeceğiz. Demokratik siyaset mücadelemizden bir adım dahi geri atmayacağız” dedi.
Saldırıyı gerçekleştirenin ve azmettiricilerinin, makamları ne olursa olsun adalet önünde hesap vereceğini belirten Köybaşı, sürecin takipçisi olacaklarını ifade etti. Açıklamalarının devamında konuşan CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı: “Faşizme karşı omuz omuza, kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz. Çünkü biz haklıyız, biz halkız, biz buradayız” diye konuştu.
HABER: BUSE ASLAN
Yorum yapın