İvrindi Belediye Başkanı ve AK Parti İvrindi Belediye Başkan Adayı Yusuf Cengiz, Büyükyenice Mahallesi’nde coşku ile karşılandı.

İvrindi Belediye Başkanı ve AK Parti İvrindi Belediye Başkan Adayı Yusuf Cengiz, Büyükyenice Mahallesi'nde kesilen kurbanlar eşliğinde coşkuyla karşılandı.

Yoğun bir tempo ile 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçim kampanyasını yürüten İvrindi Belediye Başkanı ve AK Parti İvrindi Belediye Başkan Adayı Yusuf Cengiz, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’in de katılımı ile Büyükyenice Mahallesi’nde kurban kesilerek karşılandı.

Mahalle sakinlerine yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında konuşma yapan İvrindi Belediye Başkanı ve AK Parti İvrindi Belediye Başkan Adayı Yusuf Cengiz, vatandaşlardan kendisine destek istedi. Büyükyenice Mahallesi’nde coşku ile karşılanan Başkan Cengiz, “Yeni dönemde de hizmet ve eserler üretmeye devam etmek için Büyükyenice mahallemiz kararını istikrardan yana vermiş. 31 Mart yerel seçimleri için gerçekleştirdiğimiz ziyaretler kapsamında bugünkü durağımız AK Parti Balıkesir Milletvekilimiz Mustafa Canbey’in de katılımı ile Büyükyenice mahallemizdi. Bizleri kurban keserek karşılayan Büyükyenice’li hemşehrilerime teşekkür ediyor, samimiyetle karşılayan, muhabbetle kucaklayan tüm hemşehrilerimize ve gönüldaşlarımıza canı gönülden şükranlarımı sunuyorum. Yapacağız değil; yaptık, yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER: SERMİN ASLAN