1. Haberler
  2. Politika
  3. BİGADİÇTE MUSTAFA GÖKSEL DÖNEMİ

BİGADİÇTE MUSTAFA GÖKSEL DÖNEMİ

featured

Bigadiç Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Göksel, görevi devraldı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakının AK Parti adayı olarak Bigadiç Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Göksel, İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını almasının ardından Bigadiç Belediyesinde düzenlenen devir teslim töreni ile başkanlık mührünü devraldı.

Başkan Mustafa Göksel kılınan Cuma namazı sonrası kalabalık bir topluluk eşliğinde belediye binası önüne geldi. Burada çok sayıda partili, vatandaş ve belediye personeli tarafından karşılandı.

Başkanlık makamında yapılan devir teslim töreninde, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Nisan, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yakup Macan, belediye meclis üyeleri ve Cumhur İttifakı mensupları hazır bulundu.

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel belediye başkanlık makamında vatandaşlarla görüşerek tebrikleri kabul etti. 

 

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.