Altay Mahallesini ziyaret eden Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, vatandaşların sıcak, samimi ilgisi ve sevgisi ile karşılandı.

Gönen’de ve mahallelerinde vatandaşların istekleri ile yakından ilgilenen, birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyen Gönen Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gönen Belediye Başkanı Adayı İbrahim Palaz, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen, onların sorun, sıkıntı, şikayet ve taleplerini dinleyen Gönen Belediye Başkanı ve CHP Gönen Belediye Başkan Adayı İbrahim Palaz, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi seçim çalışmaları kapsamında mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Başkan Palaz, Altay Mahallesi’nde mahalle sakinlerinden destek istedi.

Mahalle sakinlerinin ilgisiyle karşılanan Gönen Belediye Başkanı ve CHP Gönen Belediye Başkan Adayı İbrahim Palaz, “Merkez Mahalle ziyaretlerimize Altay Mahallemiz Avcılar Kıraathanesiyle başladık. Bizleri çiçeklerle ve büyük coşkuyla karşılayan, sevgiyle bağırlarına basan tüm hemşehrilerime çok teşekkür ederim. Onların bu ilgi ve sevgisini gördükçe içimdeki hizmet aşkı daha da artıyor. Onlara layık olmak için çok çalışacağım. Allah’ım beni onlara mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

HABER: SERMİN ASLAN