Dereköy, Karamustafalar ve Çamavşar Mahallelerini ziyaret eden Balya Belediye Başkanı ve CHP Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, mahalle sakinleri tarafından sevgiyle karşılandı.

Balya ilçesinde çalmadık kapı bırakmayan, gece gündüz demeden vatandaşlara ziyaretlerine devam eden Balya Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, Balya Sevdalısıyız diyerek çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Dereköy Mahallesinde iftar yemeğine katılan Başkan Gaga, iftar sonrası Karamustafalar Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi. Gaga, “Ramazan ayının maneviyatını ve bereketini paylaşmak için bu akşam Dereköy Mahallemizde iftar yemeğine katıldık hemşehrilerimizle birlikte iftarımızı yaptık. İftar sonrası Karamustafalar Mahallemizi ziyaret ederek kıymetli hemşehrilerimiz ile bir araya geldik” dedi.

Vatandaşlara göreve geldiği günden bugüne Balya Belediyesi olarak yaptıklarını anlatan Balya Belediye Başkanı ve CHP Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, ilçe için planladığı projeleri de paylaşarak, öneri ve talepleri de dinlemeye devam ediyor.

Çamavşar Mahallesinde coşkuyla karşılanan Balya Belediye Başkanı ve CHP Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, mahalle sakinlerine kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Başkan Gaga, “Çamavşar bizimle, gücümüz hemşerilerimizden, sevgimiz yürekten. Bizim yolumuz bir olmanın, sevginin ve hoşgörünün yoludur. Bizim yolumuz adaletin, bereketin ve huzurun yoludur. Hep beraber başaracağız, hep birlikte kazanacağız” dedi.

HABER: SERMİN ASLAN