Gece gündüz demeden yerel seçim çalışmalarına devam eden Balya Belediye Başkanı ve CHP Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Sahada yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Balya Belediye Başkanı ve CHP Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, hafta sonu, Balya’da mahalle ziyaretlerine devam etti.

Balya Belediye Başkanı ve CHP Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, sahada yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimlerine yönelik saha çalışmalarını sürdüren Balya Belediye Başkanı ve CHP Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, Orhanlar, Koyuneri, Danışment, Karamustafalar ve Kadıköy Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi.

Gündüz Orhanlar, Koyuneri ve Danışment Mahallelerinde kurulan pazarları ziyaret eden esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Gaga, gece de Karamustafalar ve Kadıköy Mahallelerinde vatandaşlar ile buluştu.

Mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Balya Belediye Başkanı ve CHP Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, “Karamustafalar ve Kadıköy mahallelerimizde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Alnım açık, başım dik yaptığımız çalışmaları anlattık ve gelecek dönem yapacaklarımızı konuştuk. Bizleri büyük coşkuyla karşılayan, güzel sözleriyle gururlandıran tüm hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Yapılacak çok işimiz, gidilecek çok yolumuz var” ifadelerini kullandı.

HABER: SERMİN ASLAN