AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Milli İrade Meydanı’nda yaptığı konuşma ile Büyük Türkiye Zaferi’nin kazanılmasında Türk Milletinin Cumhurbaşkanına verdiği desteğin önemine vurgu yaparak, “Başlasın Türkiye Yüzyılı” diyerek hem Balıkesirlilere, hem de Türk Milletine teşekkür etti.
Millet olarak, AK kadrolar ve Cumhur İttifakı olarak Büyük Türkiye Zaferi’ni kazanmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Başaran; “28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden zaferle çıkan Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar seçmenin, yeniden kazanmanın, milletimizle birlikte bu kutlu zaferi yaşamanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu seçimi Türkiye kazandı. Bu seçimi, Balkan coğrafyası, Rumelili kardeşlerimiz kazandı. Bu seçimi kim kazandı? Bu seçimi Türk dünyası kazandı. Bu seçimi Orta Doğu kazandı, Orta Asya kazandı. Bu seçimi mağdurlar ve mazlumlar kazandı. Kabe-i Muazzama'nın etrafında, bu İslam'ın son kalan ordusuna dua edenler kazandı. O kadar büyük iş başardınız ki bu başardığımız işi önümüzdeki 5 yılda bütün dünya çok daha iyi anlayacak. Öyle bir imza attı ki bu büyük millet önümüzdeki 5 yılda etrafımızdaki coğrafyayı huzura getirdiğimizi herkes daha iyi anlayacak. Daha yeni başlıyoruz ve başlasın Türkiye Yüzyılı diyoruz.
Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılını hep beraber inşa ve ihyaya devam edeceğiz. Bugün kimse kaybetmemiştir. 85 milyonun tamamı kazanmıştır. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi “Sorumluluğun gereği olarak kimseye kırgın küskün öfkeli değiliz. Tüm çekişmeleri bir kenara bırakarak milli hayallerimiz etrafında bütünleşme vaktidir. Biz bu çağrıyı laf olsun diye değil tüm kalbimizle yapıyoruz. Biz biliyoruz ki Türkiye'nin gücü 85 milyonun hep beraber olmasından kaynaklanıyor." Evet işte Dünya Liderimizin bu sözleri, seçim öncesi 28 Mayıs’ta hiç kimse kaybetmeyecek, herkes kazanacak, Türkiye kazanacak sözlerimizin bir ispatıdır. Evet, kazanan milletimizdir, kazanan tüm Türkiye’dir, kazanan umutla bekleyen mazlumlar, Müslümanlardır. Dünya Liderimiz, Cumhurbaşkanımızla birlikte yol yürümenin gururuyla Büyük Türkiye Zaferimiz, hayırlı uğurlu olsun. Bunun için Teşekkürler Türkiye, Teşekkürler Balıkesir. Var olun, sağ olun” dedi.
KAYNAK: İHA
Yorum yapın