14 Mayıs seçimlerinde Balıkesir olarak tam kadro hazır olduklarını dile getiren Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Ak Parti’nin gümbür gümbür geldiğini ifade etti.

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Balıkesir’in seçimlere güçlü bir şekilde hazırlandığına dikkat çekti.

Başkan Başaran, 14 Mayıs’taki seçimlere Balıkesir kadrosunun hazır olduğunu söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı olarak tüm teşkilatlarımız 14 Mayıs’taki seçime tam kadro hazır. AK Parti 28. Dönem Balıkesir Milletvekili adayı olan; İsmail Ok, Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Ali Taylan Öztaylan, Pakize Mutlu Aydemir, Mehmet Aydemir, Ahmet Gür, Eşref Uslu ve Fatih Güngör’e başarılar diliyorum. Biz çok büyük ve güçlü bir aileyiz. Bu kadroyla kazanan milletimiz ve Türkiye’miz olacaktır. Kaybedeni olmayan bir seçime giriyoruz ve bu seçimi adaylarımız, aday adayı olan arkadaşlarımızla, tüm teşkilat mensuplarımızla, en önemlisi de milletimiz desteğiyle tekrar kazanacağız. Ankara’da Cumhurbaşkanımız teşrifleriyle Milletvekili Adaylarımızın tanıtım toplantısı düzenlenecek ve aynı gün AK Parti'nin seçim beyannamesi kamuoyuna açıklanacak. Türkiye Yüzyılı için, Türkiye için hemen şimdi diyoruz.”

 




KAYNAK: İHA