1. Haberler
  2. Politika
  3. ARICAN, “KÖY MECLİSİ KURACAĞIZ”

ARICAN, “KÖY MECLİSİ KURACAĞIZ”

İYİ Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hakan Afşin Arıcan, seçim çalışmaları kapsamında ilçede ziyaretlerine devam ediyor.

featured

İYİ Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hakan Afşin Arıcan, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Altıeylül’de ziyaretlerine devam eden Arıcan geçtiğimiz akşam Halalca ve Ovaköy Mahallesinde, vatandaşlar ile bir araya geldi. Projelerini anlatan ve vatandaşlardan destek isteyen İYİ Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hakan Afşin Arıcan, seçildiği takdirde belediyeyi katılımcı belediyecilik anlayışıyla yöneteceklerini ifade etti.

Kent konseyleri gibi kırsal mahallelerde “Köy Meclisi” kuracaklarını söyleyen İYİ Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hakan Afşin Arıcan, “Bu meclisi oluşturan heyet, mahallenin ihtiyaçlarının belirlenmesinde ve hizmetin uygulanması aşamalarında doğrudan karar verici mekanizma içinde yer alacak. Belediye meclis toplantılarına bir temsilciyle katılacak. Böylelikle yerinden yönetim anlayışını hep birlikte hayata geçirmiş olacağız dedi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.