Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi İl Danışma İstişare ve Değerlendirme toplantısında bir araya geldi.
Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan etkinlikte Ak Partililer, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili konuşarak yürütülecek çalışmaları planladılar.
Düzenlenen toplantıya Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İlçe Belediye Başkanları, Ak Parti İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, İl 3 Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri, 20 İlçe Başkanı ve 3 Kademe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
Haber: Ahmet Arzu
KAYNAK: İHA
Yorum yapın