Genel Başkanlığı’nı Yavuz Ağıralioğlu’nun yaptığı Anahtar Partisi’nin kurucu Balıkesir İl Başkanı, bir dönem AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı görevini yürüten Avukat Ahmet Sağlam oldu.

2019 yılında AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı görevinden istifa ederek siyasete bir süre ara veren eski AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ahmet Sağlam; Anahtar Partisi’ne geçti.

Genel Başkanlığını Yavuz Ağıralioğlu’nun yaptığı Anahtar Partisi’nin kurucu Balıkesir İl Başkanı olarak atanan Ahmet Sağlam, siyasi kariyerine önümüzdeki süreçte Anahtar Partisi’nde devam edecek.

Ülkenin içinde bulunduğu durumdan rahatsızlık duyduğunu ve Türkiye’yi daha iyi bir geleceğe taşımak için AK Parti’den Anahtar Parti’ye geçiş yapan Ahmet Sağlam; sosyal medya hesaplarından yayınladığı basın açıklaması ile Anahtar Parti’ye geçişini resmen duyurdu.

YENİDEN AYAĞA KALKMAK İÇİN HAREKTE GEÇTİK

‘Siyaset iyi başlayanların değil, başladığı gibi bitirenlerin işidir’ başlığıyla yayımladığı basın açıklamasında Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu'nun takdirleriyle Anahtar Parti Balıkesir İl Başkanlığı görevine atandığını belirterek açıklamalarına başlayan Ahmet Sağlam: “Biz bugün, siyaseti başladığı gibi bitiremeyenlerin, milletimizi ve hemşehrilerimizi içine düşürdüğü ahvale olan teessürümüz sebebiyle bu memleketi yeniden ayağa kaldırmanın umuduyla harekete geçtik. Zira memleketin dört bir yanını sarmış hukuksuzluktan, adaletsizlikten, milletimizin içine düşürüldüğü yoksulluktan, çocuklarımızın umutsuzluğundan razı değiliz. Biz, bir parti taassubunun kadrosu değiliz. Biz, bir memleket mücadelesinin kadrosuyuz. ‘Bizim Partilimiz’ diye bir hassasiyet taşımayacağız. ‘Bizim Milletimiz’ diye bir hassasiyet taşıyacağız. Memleketi ayağa kaldırmak mesuliyetimizde liyakatli olduklarına inandıklarımızı kendimizden, kendimizi de onlardan bileceğiz. Daha iyi yarınların mümkün olduğu düşüncesiyle vermiş olduğumuz mücadelede aidiyeti, mezhebi, meşrebi ne olursa olsun hep birlikteyiz. Rabbim, tarafıma tevdi edilen bu onurlu görevi, Balıkesirimizde kuracağımız ‘A’ kadromuz ile omuz omuza, en iyi ve samimi şekilde yerine getirmeyi nasip etsin. Allah utandırmasın, Allah memleketimize bizi mahcup etmesin” ifadelerine yer verdi.

HABER: SERMİN ASLAN