Memleket Partisi Balıkesir Milletvekili Adayları, İl Başkanlığı önünde yapılan etkinlikte tanıtıldı.

Milletvekili adaylarının belirlenmesinin ardından Memleket Partisi’nin Balıkesir Milletvekili Adayları tanıtıldı. Balıkesir İl Başkanlığı önünde gerçekleştirilen aday tanıtım etkinliğinde konuşan İl Başkanı Sefer Coşkun, Memleket Partisi’nin 6 ana değişmez ilkesine dikkat çekerek şunları söyledi: “Memleket Partisi üyeleri olarak mutluyuz. İlkeli siyaset yapan, ilkeli duruşa sahip bir Genel Başkana sahibiz. Bizim 6 tane ana değişmez ilkemiz mevcuttur. Bu ilkelerden birincisi: Mustafa Kemal Atatürk’ü asla tartışmayacağız. İkincisi: terörün her türlüsünü lanetleyeceğiz. Üçüncüsü: ayrımcılığın her türlüsüne karşı çıkacağız. Dördüncüsü: siyasetten asla rant elde etmeyeceğiz. Beşincisi: kadına şiddete ve çocuk istismarına ağır, sert bir şekilde duruş sergileyeceğiz. Altıncısı da: doğaya ve çevreye saygılı olacağız” dedi ve milletvekili adaylarını tanıtarak konuşmasını sonlandırdı.

Memleket Partisi’nin Balıkesir Milletvekili Adayları ise şu şekilde: (1-9) Sinan Diker, Göksel Taşaltı, Hakkı Bitikli, Diğdar Daşkın, İbrahim Kaya, Ahmet Aydemir, Akide Karaşahin, Kerem Altanhan, Ayşegül Toktay.

Memleket Partisi 1.Sıra Balıkesir Milletvekili Adayı Sinan Diker, aday tanıtım etkinliğinde yaptığı konuşmasında Balıkesir halkından seçimlerde destek beklediklerini söyledi.

Haber: Uğur Yazıcı