Balıkesir’in önde gelen ailelerinden olan Yırca ailesinin şehre kazandırdığı okul ve eğitim yatırımlar, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı tarafından ziyaret edildi.

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, eğitime yapılan yatırımın öğrencilerin ve ülkenin geleceğine yapılan en büyük yatırım olduğu düşüncesiyle şehre kazandırılan ve çalışmaları devam eden eğitim yatırımlarını İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı ile birlikte ziyaret etti. Yırcalı ailesi tarafından şehre ve eğitim ailesine kazandırılan Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesini, hayırsever iş insanı Rona Yırcalı ve Müdür Ali Tatlı eşliğinde ziyaret eden Vali İsmail Ustaoğlu okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

“KAZANDIĞINI MİLLETİMİZİN GELECEĞİNE AKTARAN HAYIRSEVERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM”

Yapım çalışmaları devam eden Zeliha Perkit İlkokulu ile Mehmet Can Övünür Anaokulu inşaat alanlarında da ziyaretler gerçekleştiren Vali Ustaoğlu, inşaat alanında incelemelerde bulundu. Hayırsever Mehmet Can Övünür tarafından Ayvalık'ta yaptırılacak olan 16 derslikli 'Özel Eğitim İş Okulu" protokol imza töreni İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı eşliğinde gerçekleştirildi. Vali Ustaoğlu ziyaretler ile ilgili, "Kazanan, kazandığını da milletimizin geleceğine aktaran hayırseverimizi tebrik ediyor, eğitime yapılan bu yatırımın ilimize ve ilçemize hayırlara vesile olması diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

HABER: DOĞANCAN BALIK